Skip to content

Bekijk het aanbod

DIENSTEN

Bij Cyrus Care is het vanaf nu mogelijk om op individueel niveau les te krijgen. Kan jij wel wat hulp gebruiken bij de lesstof? Heb je vragen die je graag op persoonlijk niveau wil bespreken? Heb je hulp nodig met de materie? Door middel van online begeleiding word je gestimuleerd om actief de lesstof tot je te nemen en je wordt uitgedaagd om hierover na te denken. De docente zal je begeleiden daar waar jij hulp nodig hebt.

Wil je meer informatie over andere trainingen en Incompany trajecten?

training 5

Nakijkservice

Bij Cyrus Care is het vanaf nu mogelijk om je documenten te laten nakijken op structuur en inhoud. Wil jij je je onderzoeksverslag, reflectieverslag en/of portfolio laten nakijken? Wij kijken deze voor je na en geven je feedback.
shutterstock_760341469

Ondersteuning studie

Heb jij hulp nodig bij de lesstof? Heb je vragen die je graag op persoonlijk niveau wil bespreken? Heb je hulp nodig met de materie? Bij Cyrus Care is het vanaf nu mogelijk om op individueel niveau les te krijgen.

De lessen volg je alleen met de docente en zij zal je uitdagen en je helpen met welke vraag en/of onderwerp het betreft binnen je studie.

Resultaten

Waarom Cyrus Care?

De trainingen worden in kleine groepen gegeven.

De training sluit aan bij het leerstijl van de student.

De docent heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg.

Er wordt gebruik gemaakt van een app waardoor de vorderingen van de student worden gemonitord.

Ons netwerk

Samenwerkingen

Contact

Vragen?

Vul het contact formulier in.
Cyrus Care neemt binnen 24 uur telefonisch of via de mail contact met jou op.

Schrijf je hier in