Skip to content

Bekijk het aanbod

TRAININGEN

Cyrus Care is gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen voor verzorgenden, verpleegkundigen, doktersassistenten en artsen in opleiding. Deze trainingen kunnen zowel betrekking hebben op kennis, verpleegkundige vaardigheden, medische vaardigheden en sociale vaardigheden. De trainingen kunnen individueel, klassikaal en eventueel in-house worden verzorgd en worden geleverd door trainers die doorleefde ervaring hebben in de gezondheidszorg.

Wil je meer informatie over andere trainingen en Incompany trajecten?

training 5

Reflecteren

Eén van de hbo-competentie is: “in staat zijn om te reflecteren”.
Wat is reflecteren nu precies en is dat hetzelfde als evalueren? Waarom is reflecteren een aparte competentie in het HBO en hoe doe je dat dan? In deze training krijg je antwoord op deze vragen en leer je ook hoe je kunt reflecteren, door middel van een aantal praktische oefeningen.

shutterstock_760341469

BIG Herregistratie

Je bent mbo of hbo verpleegkundige en omdat je niet voldoet aan de werkervaringseis, wil je je op basis van de scholingseis in het BIG-register herregistreren als verpleegkundige. In dit geval kan je je laten herregistreren op basis van de scholingseis. Dit betekent dat je een landelijk examen kunt doen om in aanmerking te komen voor herregistratie. Cyrus Care helpt je met een goede voorbereiding op het examen.

Klinisch Redeneren

Klinisch Redeneren is onderdeel van het vernieuwde landelijke examen van de BIG herregistratie. Dus wil jij je laten herregistreren in het BIG-register? Dan is dit deze training iets voor jou! Zo ben je klaar om het landelijk examen te doen en weer geregistreerd te worden in het BIG-register.

Resultaten

Waarom Cyrus Care?

De trainingen worden in kleine groepen gegeven.

De training sluit aan bij het leerstijl van de student.

De docent heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg.

Er wordt gebruik gemaakt van een app waardoor de vorderingen van de student worden gemonitord.

Ons netwerk

Samenwerkingen

Contact

Vragen?

Vul het contact formulier in.
Cyrus Care neemt binnen 24 uur telefonisch of via de mail contact met jou op.

Schrijf je hier in