Skip to content

Cyrus Care

Over Alida

Iedere student heeft recht op goede begeleiding tijdens zijn/haar studie. Als docent zorg ik ervoor dat iedere deelnemer met zijn/haar individuele leerstijl tot zijn/haar recht komt. Ook de samenwerkingspartners die voor Cyrus Care worden ingezet en de lessen verzorgen, zorgen ervoor dat deze doelstelling wordt behaald. We gaan respectvol om met alle studenten. Door middel van gesprekken en het maken van contact met iedere deelnemer aan de trainingen wordt ervoor gezorgd dat men zich welkom en gehoord voelt.

Alida Vreden-Cyrus
is BIG- en
CRBKO-geregistreerd

Ontmoet Alida

Oprichter Cyrus Care

“Ik kom zelf uit de zorg. Als je aan het bed hebt gestaan en leidinggevende bent geweest heb je de ervaring, ken je de processen, dilemma’s en het vakjargon. Daarom weet ik wat ik moet vragen én waarop ik door moet vragen. Dat leidt wel eens tot verbazing. Maar ik voel daarom ook een grote betrokkenheid bij zorgprofessionals.”

“Ik vind het prachtig om te zien hoe mensen zich ontwikkelen, hoe ze groeien in hun vak. Ik begrijp ook dat mensen het moeilijk vinden om de volgende stap te maken. En dat is het ook, want je moet uit je eigen routine en dagelijkse praktijk komen. Met mijn oprechte interesse en de nodige persoonlijke aandacht help ik daarbij.”

Wil je meer informatie over andere trainingen en Incompany trajecten?

bullseye

Missie

Om de tekorten te verminderen, geef ik laagdrempelige trainingen voor verpleegkundigen. Het is mijn missie om met Cyrus Care mee te helpen de tekorten in de zorg te verminderen. En daarnaast ervoor te zorgen dat iedere verpleegkundige op een prettige manier kan leren. Ik ben ervan overtuigd dat leren een kwestie is van onderzoeken welke leerstijl bij jou past en het verzamelen van de juiste mensen om je heen om je te helpen jouw leerdoelstelling te behalen. Het uitgangspunt van Cyrus Care is dat iedereen zich op zijn/haar niveau moet kunnen ontwikkelen. Je blijven ontwikkelen is in deze tijd van essentieel belang voor het verder invulling geven aan je toekomst.

eye

Visie

Cyrus Care zal zich de komende jaren ontwikkelen tot een toonaangevende onderwijsinstelling waarbij meebewegen met de tijd waarin onderwijs en zorg continu in ontwikkeling zijn, centraal staat. Door ervoor te zorgen dat de trainingen door ervaren docenten worden gegeven, die verbinding houden met het werkveld zorgen we voor goede resultaten. Mijn droom is dat alle verpleegkundigen op mbo-niveau en hbo-niveau op een laagdrempelige manier onderwijs volgen. Dit doe ik met samenwerkingspartners door de lessen begrijpelijk te maken en studiemateriaal/tools beschikbaar te stellen aan iedere individuele verpleegkundige. Hierdoor is iedere verpleegkundige op in staat om zijn/haar kennis bij te houden en te voldoen aan de gestelde richtlijnen voor het verlenen van goede zorg.

Ons netwerk

Samenwerkingen

Hoe je ons kan bereiken

Locatiegegevens

De trainingen van Cyrus Care worden op de BCN locatie Rotterdam gegeven.
BCN Rotterdam ligt dicht bij uitvalswegen en treinstation Rotterdam Alexander. Door de strategische ligging is deze locatie zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Trainingslocatie BCN Rotterdam heeft 220 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en biedt een gratis Station Hopper service van en naar treinstation Rotterdam Alexander aan.

De trainingen worden in verband met de maatregelen m.b.t. de coronacrisis online gegeven

Barbizonlaan 25
2908 MB Capelle a/d IJssel

06 1500 88 80

info@cyruscompany.nl

KVK            24495621
BTW NR    NL001435432B33

Barbizonlaan 25
2908 MB Capelle a/d IJssel

06 1500 88 80

KVK
BTW

info@cyruscompany.nl

24495621
NL001435432B33

Contact

Vragen?

Vul het contact formulier in.
Cyrus Care neemt binnen 24 uur telefonisch of via de mail contact met jou op.

Schrijf je hier in